Verwachtingen ‘About me’

Verwachtingen ‘About me’

Opzet

Op de ‘About me’ pagina is het de bedoeling dat je de lezer van jouw blog informeert over wie jij bent. Dit doe je door op een creatieve manier aan de slag te gaan en jezelf volledig uit te leven en te laten gaan! Opzet van deze pagina is dat de lezer te weten komt wie je bent, waar je vandaan komt, wat je hobby’s zijn, wat je gevormd heeft tot wie je bent, waarom je voor de bachelor toegepaste pscyhologie koos, en nog zoveel meer… Alle persoonlijke elementen die je wil meegeven mogen en kunnen verwerkt worden op deze ‘About me’ pagina.

Hoe gaan we aan de slag?

Om dit te gaan doen mag je zelf een creatieve werk- en voorstellingsvorm kiezen.

Misschien ben je een muzikaal persoon? Schrijf dan een lied over jezelf en zing het in. Ben je eerder iemand die goed overweg kan met pen en papier dan is een gedicht/ verhaal altijd een goed idee. Voel je de tekenkriebels al opkomen? Teken dan gerust het antwoord op alle bovenstaande vragen.

Zoals je merkt is de methodiek die je verkiest volledig vrij! Bedenk dus iets wat volledig bij jouw persoonlijkheid past en waar je jezelf volledig in vindt. Op de pagina ‘Ideetjes’ vind je enkele leuke methodieken die je kan gebruiken  voor jouw ‘About me’- pagina.

De verwachtingen

We verwachten 3 belangrijke zaken op jouw ‘About me’ pagina:

1. Je zorgt er voor dat de lezer van jouw portfolio je volledig leert kennen

2. Je maakt gebruik van een creatieve voorstellingsvorm

3. Je geeft kort een schriftelijke duiding bij datgene wat je voorstelt