360° bevraging

360° bevraging

Stap 4) Synthese van wat ik geleerd heb door de feedback.

 

Sterktes.

 

 

Zwakke punten/ werkpunten.

 

Wanneer ik op mijn best ben dan zul je mij de mensen rondom mij een helpende hand zien uitreiken. Met als belangrijkste gegeven, een gevoel van vertrouwen en veiligheid creëren. Daarin probeer ik oog te hebben voor de buitenstaanders. Ik probeer me zo goed mogelijk in te leven in het gevoel die de andere heeft. Dit probeer ik te doen aan de hand van een geduldige en open houding. Tijdens dit gesprek probeer ik die persoon een gerust te stellen en duidelijk te maken dat ze naar mij mogen komen met hun problemen indien ze dit wensen.
Verder zul je mij op mijn best zien als ik me bevind tussen een groep vrienden waar er wederzijds vertrouwen is. Ik probeer me tijdens conflicten in een groep altijd diplomatisch op te stellen en de vrede te bewaren. En hou er wel eens van om in discussie te treden omtrent bepaalde onderwerpen.

 

 

Stap 5) Formuleren van ontwikkelingsdoelen.

Mijn werkpunten kan je volgens mij samenvatten in deze ontwikkelingsdoelen.

  • Na dit schooljaar zou ik graag het gevoel hebben dat ik de problemen die zich voor doen met opgegeven hoofd en zonder te twijfelen aan mezelf heb aangepakt. Ook al krijg ik soms het gevoel dat het teveel wordt en dat ik het niet aankan.

 

  • In situaties waar ik mij niet op me gemak voel, (door het ontbreken van vertrouwen langs beide kanten) wil ik een manier vinden om niet dicht te klappen.

 

  • Ik zou graag een persoon zijn die wat meer orde vindt in de chaos die het nu In plaats van dag tot dag te leven, en me altijd te focussen op anderen rondom mij. Soms tijd maken voor de dingen die ik wil doen en mijn eigen welbevinden.