Simple: trendy eigentijds design

Peter Poitier Chase The Sun Simple

Interieurzaken zijn er in overvloed, maar een winkel als “Simple” in Mechelen zijn we nog niet tegen gekomen. Deze trendy winkel met eigentijds design is zeker een bezoek waard.

 

De etalage van Simple geeft je een voorproefje van wat je binnen kan verwachten. Met de nodige nieuwsgierigheid stappen we binnen. Wij horen het jullie al denken. Design is toch duur? Niet hier. Bij Simple heb je de keuze tussen dure en goedkope merken.

Merken als Montana, Hay, Atelier Belge, Muuto en Fatboy passeren de revue. Allemaal stuk voor stuk uitgekozen door de eigenares.

 

Het eerste deel van de winkel bevat alle kleine decoratiestukken. Als je dieper in de winkel gaat merk je dat alles opgedeeld is in kleinere compartimenten. Het voelt als een mini-IKEA, waar je elke kamer afzonderlijk kan bewonderen. Elk met zijn eigen stijl en sfeer.

Zoek je iets kleins? Geen probleem. De winkel heeft een breed assortiment aan decoratiestukken die je woning weer nieuw leven kan inblazen.

 

Meer dan interieur

“Simple” is veel meer dan alleen maar interieur. Kleuradvies, inrichtingstips, begeleiding bij verbouwingsprojecten en de creatie van bureelconcepten. Dit zijn begrippen die de eigenares niet vreemd zijn. Je vindt hier alles onder één dak.

Heb je een idee en weet je niet wat je moet doen? Wil je verbouwen? Zoek je kleuradvies? De mensen van “Simple” helpen je graag met al je wildste interieurplannen en bieden je “the total package”. Je wordt van begin tot einde geholpen.

 

Benieuwd naar meer? Bekijk deze foto’s en laat je inspireren.

Op naar het volgende avontuur.

Peter

 

Volg Simple op Facebook of op de website.

 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in dit:

Geef een antwoord