Verborgen schatten in Lier

Peter Poitier Chase The Sun Lier

Lier is niet meteen top-of-mind wanneer je aan hotspots denkt. Toch is er in deze stad veel te doen, en zijn er leuke plaatsen om te ontdekken. Niet overtuigd? Lees dan verder en ontdek het zelf.

 

Nodige portie cafeïne

Peter Poitier Chase The Sun Feliks

Deze leuke koffiebar springt eruit tussen alle klassieke restaurantjes in Lier. Feliks is een koffiebar die vernoemd is naar Feliks Timmermans. Niet beschaamd zijn om hem te Googelen. Wij deden dat ook. Hier kan je terecht voor een warme koffie of thee. Dat is niet het enigste. Je vindt er ook bagels, taart, verse soep en koude drankjes.

Wat maakt deze koffiebar nu zo speciaal? Feliks Coffee werkt samen met Artafact. Een artistiek project uit Lier. Hierdoor kunnen jonge, creatieve kunstenaars hun werken en producten presenteren. Er wordt elke maand een nieuwe kunstenaar voorgesteld. Dus iedere keer dat je gaat, heeft de koffiebar een andere uitstraling.

 

Volg Feliks Coffee via de website of op Facebook.

Praktische info

Zon & ma: gesloten

Di – Vrij: 8u – 17u

Za: 10u – 18u

 

Cupcakes à volonté

Peter Poitier Chase The Sun Barraf

Barraf zou naar eigen zeggen de beste cupcakes van Lier en omstreken hebben. En dat is geen leugen. De eigenaar weet wat hij doet en de cupcakes zijn fantastisch. Naast die cupcakes is er ook nog een heel gamma aan muffins, meringue, cookies en fudge. Te veel om allemaal in 1 keer uit te proberen. Het is the place to be voor alle mensen die van zoetigheid houden.

Ook bij de koffie en thee smaak je de passie van de eigenaar. Alle dranken zijn artisanaal en gemaakt in samenwerking met vakmensen. Deze gezellige en warme sfeer doet je direct thuis voelen. En voor de mensen die liever thee hebben is er ook goed nieuws. Alle thee wordt uitgekozen door een theesommelier. Wij wisten zelf niet dat dit bestond. En elke zondag kan je genieten van een brunch of een uitgebreid ontbijtbuffet.

Spring zeker eens binnen en eet zoveel je kan. Let niet op de calorieën want deze cupcakes zijn het zeker meer dan waard.

 

Volg Barraf Cupcakes via de website of op Facebook.

Praktische info

Woe-zat: 8-18u
Zon-ma: 10-18u
Dinsdag: gesloten

 

Op naar het volgende avontuur.

Peter

 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in dit:

2 Antwoorden op “Verborgen schatten in Lier”

  1. Dag Peter, enkele jaren geleden heb ik Lier ook eens bezocht. Toen poseerde ik voor het raam van Cindy’s kapsalon uit de telenovelle ‘Ella’. Als ik er nog eens naartoe ga zal ik zeker de cupcakes van Barraf uitproberen!

    1. Peter.Poitier@student.howest.be zegt: Beantwoorden

      Dag Jeanneke, heel leuk om te horen. Ze zijn zeker aan te raden.

Geef een antwoord