Van pop-up tot lifestyle store

Peter Poitier Chase The Sun Perron 47

Tijdens ons bezoek aan Sint-Niklaas viel er ons iets op. De ene concept store of pop-up store na de andere. Op mijn zoektocht door de winkelstraat sprong “Perron 47” er zeker uit.

WOW-factor

“Perron 47” is open, modern en heeft de nodige WOW-factor. Je weet niet waar je eerst moet kijken. Het assortiment van deze winkel lijkt eindeloos. De rekken staan vol met leuke dingen voor je interieur, accessoires en zelf kleren. Daarbij vindt je er ook nog het servies van onder andere Sergio Herman en Pascale Naessens. Hier komen alle nieuwste trends samen in één winkel.

Wanneer je deze winkel binnen wandelt, wordt je vriendelijk ontvangen door de uitbaters. Zij staan klaar om je de nodige uitleg te geven, of je kan alles zelf verkennen. Deze winkel heeft een assortiment waar iedereen iets naar wens kan vinden.

Ontdekkingstocht

Het is een echte ontdekkingstocht met een verrassing achter elke hoek. Zo staat er een gloednieuwe auto in het midden van de winkel. Deze wordt om de zoveel tijd veranderd en worden de nieuwste modellen gepresenteerd. Dus ook op dit vlak zijn ze er als de kippen bij.

Deze winkel is een echte hotspot en is zeker de moeite om te bezoeken. Hier zijn nog een paar sfeerbeelden.

 

 

Op naar het volgende avontuur.

Peter

 

Volg Perron 47 op Facebook.

 

Praktische info

Stationsstraat 47
Sint-Niklaas

Zondag & maandag: gesloten

Dinsdag – Zaterdag: 10:00 – 18:00

 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in dit:

Geef een reactie