Koffie met superhelden

Peter Poitier Chase The Sun Superheldenmuur

Wat is er beter dan een goede kop koffie? Misschien met een strip? Of tijdens een gezelschapsspel? Je kan alles combineren bij “Brainfreeze: coffee and comics” in Sint-Niklaas.

 

Fan art & cartoons

De etalage die vol staat met vinyl poppetjes van de bekendste strips en series trekt onze aandacht. Met de nodige portie nieuwsgierigheid gaan we deze koffiebar binnen. Eens door de deur gestapt, ben je in een andere wereld. Een wereld van strips, superhelden, online games en gezelschapsspellen.

Achter de bar staat de grootste fan van de winkel, de eigenaar en ook de barista van dienst. Deze goedlachse en sociale grapjas weet direct hoe hij het ijs moet breken. Als je bij hem een koffie bestelt kan je je verwachten aan een spontane babbel, een grappige noot of een sarcastische grap.

De inrichting van deze koffieshop/winkel is allesbehalve saai. De muren hangen vol met fan art en cartoons. De plafondhoge boekenkasten zijn gevuld met strips en alles wat een superheldenfan zich maar kan wensen.

Peter Poitier Chase The Sun Strips Peter Poitier Chase The Sun Vinyl Poppetjes Peter Poitier Chase The Sun Wolverine

Voor iedereen iets

Neem plaats aan een tafel waar je games kan spelen of gezellig kan bijpraten. Plof neer in een sofa om je favoriete strip te lezen.

Je wordt ondergedompeld in de gigantische verzameling van hebbedingen. Er is zoveel te zien, dat je het niet allemaal in één keer kan opnemen.

Wij moeten eerlijk zeggen dat mijn kennis van superhelden niet uitgebreid is. Ook voor mensen zoals wij is er genoeg te zien. Buiten de superhelden vind je ook figuren van Disney, Harry Potter, Fantastic Beasts… Er iets voor elke klant.

Als je niet binnen gaat voor de strips, moet je zeker eens binnen gaan voor de koffie. Kies iets van het menu of maak je eigen creatie. De bekers zijn zelf een creatie op zich. Vergeet zeker geen suiker te nemen bij superheld Wolverine.

Deze conceptstore/koffiebar is een place to be. Tjokvol met inspriratie, collector items en er hangt een sfeer die de ervaring compleet maakt. Plof neer in een sofa van “Brainfreeze: coffee and comics” en geniet van de koffie en strips.

 

Op naar het volgende avontuur.

Peter

 

Volg Brainfreeze Coffee & Comics op Facebook.

 

Praktische info:

Nieuwstraat 13
Sint-Niklaas

Openingsuren

Ma – Do: 7u-18u
Vr: 7u-20u
Zat: 10u-18u

Zon: gesloten

 

Misschien ben je ook geïnteresseerd in dit:

Eén antwoord op “Koffie met superhelden”

  1. Bedankt voor deze mooie woorden!
    Tot de volgende!

Geef een antwoord