This is me

Peter Poitier_Chase The Sun

Hey guys! Hoe kan ik een blog starten zonder mij even voor te stellen? Ik ben Peter, een 21-jarige student. Tijdens de week vul ik mijn plek achter de schoolbank bij Howest als communicatiemanager maar in mijn vrije tijd wil ik zoveel mogelijk mijn ‘geluk’ opzoeken.

Met andere woorden, een creative soul en een trend watcher die niet stil kan zitten.

 

Chase The Sun?

Ik ben opgegroeid in Oostende, een stad waar veel te doen is en waar je jezelf kan verliezen. Om van deze toeristische drukte te ontsnappen, zoek ik graag de nieuwe trends op.

Vanaf deze week start ik met “Chase The Sun” een blog over de verborgen parels in België. Chase The Sun? Letterlijk “volg de zon”, maar eigenlijk je eigen passies en dromen. Ik heb altijd een interesse gehad in reizen en lifestyle. Met deze blog leg ik de nadruk op reizen. Niet in het buitenland, maar in ons kleine, gezellige België.

Voor Chase The Sun zoek ik naar alle steden/dorpen die minder gekend zijn. In deze verborgen parels zoek ik de hipste en tofste plaatsen op. Zo ga ik jullie proberen te overtuigen dat België veel te bieden heeft.

 

Uitdagingen

Om het wat moeilijker te maken, ga ik in bepaalde steden een uitdaging aan. Welke uitdagingen? Bijvoorbeeld op pad gaan met een beperkt budget en zoveel mogelijk proberen doen.

Ik ga op zoektocht en neem jullie mee op alle ontdekkingen. Alle posts gaan over mijn eigen ervaringen, stommiteiten en ontmoetingen.

Weet je nog toffe steden/dorpen of hippe/toffe plaatsen? Laat me dan zeker iets weten. Dan zoek ik het voor jullie uit.

 

Klaar om mee de ‘sun’ te ‘chasen’?

Peter

Sharing is caring: Facebook

Geef een reactie