About me

Toerist in eigen land

Peter Poitier_Chase The Sun
@PeterPoitier

“To travel or not to travel?” Voor ons is dit geen vraag, maar een vereiste. Waarom zou je elke keer op een vliegtuig springen als je op reis wil? Er is zoveel schoonheid in ons eigen land.

Daarnaast zijn wij gepassioneerd door alles wat “nieuw” en “creatief” is. Dit is de oorsprong van onze zoektochten naar trends en hotspots. Wil je nieuwe plaatsen ontdekken? Dan zit je bij “Chase The Sun” zeker goed. Waarom deze naam? Het antwoord is simpel. Wij zijn altijd op weg en op zoek naar nieuwe uitdagingen en plaatsen om te ontdekken. Zoek de zon! Met onze weblog proberen wij dit alvast te doen.

 

Waarom dit onderwerp?

Ik ben opgegroeid in Oostende. Een stad zoals deze kan ervoor zorgen dat je deel wordt van het groter geheel en de kleine details uit het oog verliest. En dat is jammer. “Schoonheid zit in de kleine dingen”. Dat zegt men toch.

Om de drukte van steden te vermijden zoeken wij graag rustieke plaatsen op. Deze (vaak) vergeten steden en dorpen zijn de verborgen parels van België.

Welke steden kan je verwachten? Izenberge, Malmedy, Lier en Mechelen staan al op de lijst. En vele anderen zullen nog volgen.

 

Wat kan je verwachten?

Twee keer per week nemen wij jou mee op sleeptouw. Je kan je verwachten aan een zoektocht over heel België naar alle toffe plekjes en trendy hotspots. Door gebruik te maken van foto’s, video’s en unieke verhalen brengen wij de zoektocht tot bij jou.

Een uitdaging ter plaatse? Geen probleem! Wij gaan deze graag aan. Hoe kan je een stad supergoedkoop verkennen? Wij geven je graag onze ‘tips’ en ‘tricks’ mee!

 

Nog kort een paar dingen die jullie moeten weten:

–                Ik ben Peter
–                21 jaar
–                Student communicatiemanagement

 

Klaar om mee de ‘sun’ te ‘chasen’?

Peter

 

Blijf op de hoogte van alles en volg mij via Facebook.