I was born to date Gauthier

love gauthier couple date

Wat doen Gauthier en ik als we afspreken? Vaak gaan we gaan eten of chillen we bij iemand thuis. Op 25 mei gingen we naar de cinema om de nieuwe film van Pirates of the Caribbean te bekijken!

Door de examens is het niet altijd evident om met mijn lief af te spreken. Daarom zorgen we er dan ook voor dat we toffe dates inplannen. Hierdoor hebben we iets om naar uit te kijken en lijkt het leren veel sneller vooruit te gaan. Gauthier vroeg me om mee te gaan naar de nieuwste film van Pirates of the Caribbean. Zelf zal ik hem niet recenseren, daarvoor verwijs ik jullie maar al te graag door naar Gauthier zijn blog.

Vloggen?

Wat ik wel voor jullie in petto heb, is mijn eerste vlog ooit! In deze vlog zien jullie in versnelde beelden onze datenight. Vloggen lijkt me wel tof om later mee verder te doen, maar ik ben nog niet helemaal zeker als ik genoeg lef en durf heb om in het openbaar tegen een camera te lopen praten. We’ll see, misschien wordt dit een projectje voor in de zomer! Allereerst, geniet van dit filmpje en vergeef me voor mijn iPhonekwaliteit en editskills, deze zijn nog niet helemaal on point!

Liefs
theblondblogster sign signature marthedewitte

One Reply to “I was born to date Gauthier”

  1. Jeanneke.Verdonck@student.howest.be zegt: Beantwoorden

    Wat een leuk, spontaan filmpje! Btw die Magnumbolletjes zien er overheerlijk uit.

Geef een reactie