Wie ben ik?

Hallo en jonathanflokman-medwelkom op mijn pagina. Ik ben Jonathan Flokman, student eerste jaar voor de opleiding bedrijfsmanagement, afstudeerrichting logistiek management te Howest Brugge. Ik werkte eerder dit jaar nog in de horeca sector als manager van een restaurant en bar.

Na 6 jaar als manager te werken in het restaurant kreeg ik het gevoel dat ik niet meer verder kon groeien. Ik besloot om op zoek te gaan naar een ander leuke job waar ik terug gemotiveerd aan de slag kan. Ik had eerst de neiging om mijn vorige keuze “boekhouding” terug op te nemen maar vreesde dat dit dikwijls een eenzame job is. Voor mij moet het ook een sociale ervaring worden, werken is tenslotte het grootste deel van je leven. Na wat opzoekingswerk zag ik dat de logistieke sector veel gevarieerde jobs aanbiedt. Het vergt veel planning, orde, teamwork, automatisatie, kennis en inzicht in het vak. Het biedt ook veel doorgroeimogelijkheden om een mooie carrière op te bouwen.

In de toekomst wil ik graag een leidinggevende job van een transport bedrijf of de taak uitvoeren van een supply chain manager, ketenregisseur, voor verschillende bedrijven. In mijn vorige job heb ik mezelf al bewezen dat ik gemakkelijk contacten kan leggen met bedrijven. De uitdaging om verschillende bedrijven te kunnen doen samenwerken om tot een win-win situatie te komen, zal volgens mij altijd boeiend blijven.