We'll take you there

Shop it off met onze top 9 favoriete online kleding webshops!

If shopping doesn’t make you happy then you’re in the wrong online webshop! 😀

Wat vinden wij hèèl leuk? Uh… Eten? YES! In de zetel chillen? OffCourse! En… shoppen? Our Favorite! Tegenwoordig kan je al deze activiteiten gemakkelijk combineren. Met de opkomst van online webshops is geld uitgeven nog zoveel gemakkelijker geworden (diepe zucht).  We zetten hieronder even onze favoriete online kleding webshops op een rijtje.

Work hard so you can shop harder

Let’s go!
 1. Asos

Waarschijnlijk een van de meest bekende online shops. Iedereen heeft wellicht al iets gekocht op Asos.  Voor zowel mannen als vrouwen vind je hier een onuitputtelijke keuze aan kledij, schoenen en accessoires aan redelijke prijzen.  Wat deze site bijzonder maakt is de afdeling ‘Asos Marketplace’ waar je allerlei vintage spullen kan terugvinden die aangeboden worden kleinere winkels.

 1. Rok it

Deze Engelse website verkoopt gerecycleerde kledij en spullen die men opfrist tot coole street wear. Een afgedragen pullover of oude jeans wordt bijvoorbeeld omgetoverd tot een nieuwe handtas. How cool is that?!

 1. MR Porter

Mr. Porter is dé webshop voor de geraffineerde modebewuste man. Hier beleef je uren surfplezier door hun geweldige productkeuze, de frisse lay-out en handige tabs zoals ‘what to wear’ (tips om je garderobe samen te stellen) en ‘the journal’ (het laatste nieuws i.v.m. mannenmode). Ook kan je hier inspiratie opdoen voor nieuwe, elegante en coole outfits.

 1. The Outnet

Op de website van ‘The Outnet’ shop je afgeprijsde designermerken van kledij en schoenen tot accessoires en handtassen. Sinds kort vind je er ook een resem beautyproducten terug. Dankzij hun app die je op je smartphone kan downloaden, blijf je op de hoogte van de laatste nieuwkomers op ‘The Outnet’. Exciting!

 1. Net-a-porter

Het zusterbedrijf van ‘The Outnet’ is ‘Net-A-Porter’; een webshop met de allernieuwste collecties van de grote luxemerken. Net-A-Porter is in vijftien jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest geliefde webwinkels voor luxe modeartikelen. ‘Net-A-Porter’ onderscheidt zich door haar extreem goede service. Let that money roll!

 1. Labellov

Deze Belgische online shop biedt tijdloze en luxe stukken aan. Denk maar aan handtassen, juwelen, zonnebrillen, schoenen, kledij en andere accessoires. Je vindt er merken terug gaande van Balenciaga, Hermes, Delvaux, Chanel, Christian Dior, Gucci en Louis Vuitton tot Yves Saint Laurent en Chloé. Sinds kort heeft de website er nog een klein zusje bijgekregen: LabelCrush. Hier kan je online tweedehands spullen kopen van andere vintage liefhebbers.

 1. Rock on vintage

Op deze Hollandse online vintage webshop koop je unieke stukken aan zachte prijzen.  Wie een zwak heeft voor schoenen en handtassen moet zeker eens naar deze webshop surfen!

 1. Nasty Gal

Voor de meer excentrieke mensen onder ons is ‘Nasty Gal’ the webshop to be! Je vindt er niet alleen ‘eerstehands’ kledij, maar ook een mooie selectie aan vintage stukken. De meest saaie stukken worden opgefrist en bewerkt tot ze een coole en uitzonderlijk pièce unique vormen!

 1. Farfetch

Voor grote, unieke en luxueuze merken kan je terecht bij de webshop van ‘Farfetch’. Het is alwéér en vooral een openbaring voor liefhebbers van vintage design. Hier kan je de meest extravagante en zeldzame stukken bemachtigen. Ook is er een interessante editorial, waar je geïnspireerd wordt door indrukwekkende fashionlovers.

 

“Money doesn’t bring happiness.”

I know, that’s why I just went shopping to get rid of it all. 😉

 

Enjoy, react & see you soon!
Please follow and like us:

3 reacties

 1. Melissa

  Super!! Heb zojuist kijkje genomen op degene die ik niet kende. Bereskwonne! Yis gedaan met Zara en H&M ;)!

  M.

 2. Sophie

  Leuke tips!!!

  • Giselda.Marku@student.howest.be

   Dank u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2020 CLOUD 9

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)